Izjava o omejitvi odgovornosti

Celoten spekter mojega delovanja in vse informacije na tej spletni strani so zgolj in samo za  informativne in/ali poučne namene. Informacij, ki jih najdete na tem spletnem strani, ne smete uporabljati kot zdravniški nasvet ali nadomestek za strokovni zdravniški nasvet, diagnozo ali zdravljenje. Prav tako obisk pri meni oz. koriščenje mojih storitev ni nadomestilo za obisk zdravnika/zdravnika specialista/kateregakoli strokovno podkovanega in usposobljenega delavca. Nobena od metod ni zasnovana, da bi postavljala diagnozo, bila predpisana za katerokoli obolenje za duševno bolezen oz. jo zdravila ali pozdravila. Vedno poiščite nasvet svojega zdravnika za vse vprašanja v zvezi z zdravstvenim stanjem.
Naši izdelki in storitve za hipnoterapijo ne diagnosticirajo ali zdravijo bolezni. So naravni izdelki in storitve, ki so namenjeni uporabi kot dopolnilne umetnosti zdravljenja. Uporabljajte po navodilih in če potrebujete zdravniški nasvet, diagnozo ali zdravljenje, obiščite zdravnika. Teorija in praksa mojega dela temeljita na znanju, ki sem ga tekom let dela in samostojnega izobraževanja osvojil ter na konkretnih izkušnjah. Obisk je na lastno odgovornost.
Prav tako ne sprejemam odgovornosti za dejanja in odločitve strank ob obisku. Pridržujem si pravico do spremembe dogovorjenega termina ter pravico do zavrnitve stranke, če bi po moji presoji lahko prišlo do neljubih zapletov, ki bi lahko pustili trajne posledice meni ali stranki oz. komerkoli od njenih bližnjih. Stranka s svojim obiskom/naročilom potrjuje, da je prebrala in razumela in se strinjala z izjavo o omenjeni odgovornosti in daje svoje informativno soglasje.
Avtor spletne strani ne odgovarja za interpretacijo ali za posledice interpretacije katerekoli vsebine, ki je navedena na omenjeni spletni strani. Interpretacija je osebna stvar vsakega posameznika, zato odgovornost za uporabo in interpretacijo vsebin na spletni strani INTEGRAPIJA v celoti in v vsakem pogledu prevzema vsak uporabnik sam osebno.