Več o terapevtu

Staš Štrukelj Pirc, hipnoterapevt.

Vedno sta me posebej zanimali dve vprašanji: Kako se ljudje učimo?
In kako najbolje komunicirati?

Hipnozo sem spoznal pred več kot desetimi leti na Fakulteti za socialno delo v okviru programa psihosocialna podpora in pomoč. Začetna prevzetost nad močjo odrskih hipnotizerjev, ki le krepijo mite o hipnozi, je zamenjalo navdušenje nad močjo nezavednega potenciala v vsakem izmed nas.

Od takrat dalje je hipnoza zame veliko več kot le metoda ali tehnika. Uporabljam jo kot način komunikacije in jo razumem kot proces, ki omogoča ljudem izkoristiti njihove lastne mentalne povezave, spomine in življenjske potenciale, da bi uresničili svoje lastne terapevtske cilje.

Po pridobljeni univerzitetni diplomi iz socialnega dela sem kot strokovni delavec delal v programih na področju duševnega zdravja odraslih, kot tudi v programih namenjenim otrokom in mladostnikom s težavami v odraščanju.

Integrapija združuje in integrira znanja iz svetovalnega dela, psihoterapije, hipnoze ter hipnoterapije. Ves čas se dodatno izobražujem tako v tujini kot tudi v Sloveniji, kjer sem pridobil naziv Terapevt medicinske hipnoze,  trenutno pa se izobražujem iz integrativne psihoterapije pri IPSA.

Kot soustanovitelj Inštituta za klinično in pogovorno hipnozo si prizadevam k dvigu ravni ter širjenju zavesti in znanja o hipnozi v Sloveniji.

ikph
stas hipnoterapija

Verjamem, da je vsaka oseba edinstvena.

Na meni je, da ustvarim udoben in varen prostor, kjer lahko z mojim vodstvom odkrijete nove načine odnosa do sebe, do ljudi v svojem življenju in do svoje prihodnosti.

Pri delu z ljudmi me vodita neskončna radovednost in zaupanje v sposobnosti sogovornika da uporabi lastno mišljenje, razumevanje, čustva, na način, ki se najbolj ujema z njegovo shemo življenja.

stas_podpis

Staš Štrukelj Hipnoterapevt.

Ikona slike

~ mnenja klientov o terapevtu

Zadnji prispevki iz bloga

Te zanima več o hipnozi in hipnoterapiji? Preberi naše članke.

Integrapija združuje znanja in veščine za ustvarjanje okoliščin, v katerih ljudje izkoristijo mentalne povezave, spomine in življenjske potenciale, da bi uresničili svoje lastne terapevtske cilje.

Te zanima več vsebin o hipnozi? Pojdi na BLOG .

Kontakt

Mobitel: +386 69 613 635
Email: info@integrapija.si

Lokacija izvajanja ?

Gosposvetska ulica 5,
1000, Ljubljana

Navodila za pot

Delovni čas

Pon-Čet.: (9h-12h in 14h-18h)
Pet.: (12h do 18 h)