Slavne osebnosti, podjetniki in izvršni direktorji za dosego svojih ciljev uporabljajo hipnozo za osebni in poslovni uspeh.

Hipnoterapija je za mnoge zelo uspešne ljudi dobro varovana skrivnost. Posameznike, ki želijo in res potrebujejo, biti na vrhu svoje igre in tam ostati.

Slavne osebnosti, podjetniki in izvršni direktorji uporabljajo številna orodja, da ostanejo osredotočeni, napredujejo in se borijo proti strahom ali fobijam, hipnoterapija pa je pogosto na vrhu njihovega seznama.

Kako deluje hipnoza za osebni in poslovni uspeh?

Hipnoza za uspeh deluje tako, da vam pomaga ciljati na ovire, ki vam preprečujejo, da bi našli uspeh, kot je nizka samopodoba ali nezmožnost osredotočanja.

Pomaga vam prepoznati in premagati mentalne blokade, ki vam preprečujejo dostop do najvišje ravni zmogljivosti. Ta omejujoča prepričanja lahko vključujejo strah pred uspehom, skrbi glede financ, strah pred neuspehom, težave s samosabotažo ali kaj drugega.

Hipnoza vam lahko pomaga tudi zmanjšati stres, bolje spati, se soočiti s svojimi strahovi in razmišljati bolj pozitivno, kar je ključnega pomena za uspeh.

5 znanstveno podprtih načinov, kako hipnoza pomaga podjetnikom pri uspehu.

Hipnoza je slabo ocenjena kot poceni odrski trik ali muhast nadzor uma, medtem ko je v resnici močno orodje za reprogramiranje podzavesti. Podjetniki vedno iščejo načine za izboljšanje svoje uspešnosti, učinkovitejše delo in odpravo ovir za uspeh. Tukaj je pet znanstveno podprtih načinov, kako vam lahko hipnoza pomaga pri tem:

osebni_uspeh
Dovolj te sprosti, da se ustaviš ob obsedenosti s svojimi težavami.

S hipnozo se lahko naučite odpravljati motnje, preoblikovati negativne izkušnje in usmeriti svojo pozornost na pozitivne misli in ideje

Končno lahko spiš, kot si sanjal.

Globok spanec je ključnega pomena, saj krepi spomin, krepi vaš imunski sistem in obnavlja vašo energijo. Vse to so bistvene komponente za pomoč podjetnikom, da delujejo kar najbolje.

Hipnoterapija odpravlja nadležne negativne misli, ki vas zadržujejo.

Hipnoterapevti se osredotočajo na vodene posnetke in prihodnji tempo, da bi svojim strankam pomagali videti, da so že dosegli svoj rezultat, in olajšajo podzavest idejo, da se je to že zgodilo.

Izboljša lahko vaše duševno zdravje.

Ker hipnoterapija pomaga prenoviti nevronske poti , lahko vašo pozornost preusmeri od neosredotočenih, depresivnih ali tesnobnih misli k srečnejšim in bolj pozitivnim izidom.

Hipnoterapija vam pomaga soočiti se s strahom.

Skoraj vsi imajo iz otroštva negativen spomin na javno nastopanje, ki vodi v vseživljenjski strah pred javnim nastopanjem. Hipnoterapija vam lahko pomaga pri soočanju s tem strahom s pozitivno sugestijo in vizualizacijo.

Znani in uspešni ljudje, ki uporabljajo hipnozo za osebni in poslovni uspeh,

Tony Robbins, Ashton Kutcher, Sylvester Stallone, princesa Diana, Bruce Willis, James Earl Jones, Sarah Ferguson, Tony Curtis, Kevin Costner, Jackie Kennedy Onasis, David Beckham, Andre Agassi, Mary Lou Retton, Tiger Woods, Jack Nickla , Frank Bruno, Phil Jackson, Shaquille O’Neal, Michael Jordan, Kobe Bryant, Abbey Clancy so uporabili hipnozo za dosego svojih ciljev.