Individualiziran zvočni posnetek hipnoze

Visokokvalitetni posnetek je namenjen domači rabi, poljubno si ga lahko predvajate, kadarkoli imate čas.

Za vas pripravimo osebni in unikatni zvočni posnetek hipnoze, prilagojen vašim ciljem in premagovanju težav. Za umiritev in povečanje fokusa čez dan, ali bolj kvaliteten spanec – tik pred spanjem. Posebej priporočamo da izberete posnetek v 3D stereofoničnem načinu, ki omogoča tridimenzionalno perspektivo za poslušalca.

avdio_posnetki

Za maksimalno učinkovitosti ob poslušanju vam priporočam, da sledite trem preprostim korakom:

Najprej izberite varno mesto za poslušanje.

Izberite prostor, kjer se lahko resnično sprostite in vas naslednjih 20-25 minut nihče ne bo motil. Udobno se namestite na stol ali posteljo.

Posnetek lahko poslušate sede ali leže, vendar je pomembno, da se ob tem res udobno počutite. Poslušate ga lahko kadarkoli (zjutraj, popoldan, zvečer, ponoči), vendar le takrat, ko je za vas varno, udobno, priročno in imate dovolj zasebnosti. NIKOLI ne poslušajte posnetka, ko je vaša pozornost potrebna drugje; npr: med vožnjo avtomobila ali med upravljanjem

kakršnikoli strojev.

Poslušajte s slušalkami

Priporočljivo je, da posnetek poslušate s slušalkami, saj zmanjšajo intenzivnost motečih zunanjih dražljajev (zvokov) in vam tako omogočijo lažjo sprostitev in osredotočenost na vsebino posnetka (sugestije, informacije).

Poskusite se popolnoma prepustiti mojemu vodenju, saj tako ustvarite stanje osredotočene pozornosti in povečane sugestivnosti.

Pozornost usmerite na svoje notranje dogajanje. Tako informacije, ki jih slišite, v vašem umu postanejo slike, zvoki, vonjave, okusi, občutki ali kakšna druga oblika doživljanja.

Samo sprostite se, prepustite in uživajte ob poslušanju!

Za doseganje maksimalnih rezultatov je potrebna disciplina, motiviranost in visoka stopnja zavzetosti.

Priporočam vam, da na začetku posnetek poslušate vsak dan (najmanj 1 teden); nadaljujete s poslušanjem vsak drugi dan (2-3 tedne). Po enem mesecu lahko posnetek poslušate po potrebi.

Časovni okvir doseganja pozitivnih sprememb je za vsakega drugačen, zato je pomembno, da posnetek redno poslušate.

Za uspeh je najpomembnejše, da zvočni posnetek hipnoze redno poslušate. To je podobno kot pri drugih stvareh v življenju, kjer je ponavljanje ali vadba eden od, če ne celo najpomembnejši del doseganja želenega rezultata. Bolj ko poslušate zvočni posnetek, bolj bo sporočilo postalo del vašega samodejnega vedenja.

Kako uspešno uporabiti zvočne posnetke hipnoze vaših seans?

Priporočljivo je vsakodnevno poslušanje. Izberite čas, ki je pravi za vas in vaš življenjski slog. Večina ljudi meni, da je pred spanjem (kar jaz osebno priporočam), ko se zbudijo ali kosilo odličen čas za poslušanje njihovih zvočnih posnetkov hipnoze, vendar mora to delovati v vašem življenjskem slogu. Še en odličen čas je med dopoldanskim ali popoldanskim odmorom ali takoj po službi.

Na splošno je priporočljivo, da svoj posnetek poslušate vsaj enkrat dnevno, v udobnem položaju, kjer vas ne bodo motili. Vendar pa lahko v tem sodobnem svetu, polnem prekinitev, tudi poslušanje za vašo mizo med kosilom koristi in bo verjetno prineslo pomembne rezultate. Če pa se peljete z javnim prevozom, lahko svoje posnetke poslušate med jutranjo ali večerno vožnjo v službo – če se ne vozite.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje nista dovoljena brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo in prepričljivostjo.